Hikmah Nurhayati
ABOUT ENTRY FACEBOOK
March?
Saturday, 2 March 2013 • 6:03 pm • 0 comments
Assalamu'alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh

Yiii? Sejak bila den kesah sangat dengan bulan March nie? Ada apa pada bulan March? Special ke? Hehee, mungkin batch 95 sedang merasai apa yang den rasa nie. Mungkin batch 95 ni sedang menghitung hari menanti hari itu tiba. Hari apa pula? Macam special sangat je.. Dulu den tak kesah pun bila March datang bertamu dan dia pergi begitu sahaja dengan senyuman. Tapi kenapa kehadiran March kali nie betul betul mendebarkan den? Hehehee do you want to know the answer~? Hehee

Bulan March nie merupakan bulan dimana 
RESULT SPM KELUAR!
 Ya Allah, sesungguhnya aku bertawakal kepada-Mu, sesungguhnya Engkau tahu apa yang terbaik untuk kami. Setelah apa yang kami usahakan, kini kami serahkan sebulat-bulatnya diri kami hanya kepada-Mu ya Rabb ku. Tiada apa yang mustahil bagi-Mu. Sesungguhnya Engkau Maha Mengetahui atas tiap tiap sesuatu. Amiin :')

Bila ingat balik, den rasa cemas! Takut! Gembira! Gementar! Tak sabar! Jiwa kacau! Astagfirullah.. semua bercampur aduk menjadi seribu satu rasa dalam jiwa den nie. Hehee.. Al-Quran nur karim jugalah menjadi menenang jiwa yang kacau nie.


Still remember this moment, dimana detik persekolah kami di tingkatan 5 berakhir. hehee ni lepas habis paper terakhir biology. Tak sangka dah 3 bulan berlalu. Tak lama lagi result nak keluar. Hee ya Allah masa depanku hanya kepada-Mu sesungguhnya Engkau maha mengetahui apa yang terbaik untuk umat-umat-Mu.

Dan, Mari kita Sama Sama doakan utk rakyat Sabah dan pejuang pejuang mempertahankan negara kita Malaysia, semoga mereka dipelihara Allah swt

Pray For Sabah! ><

0 Comment(s)


Thanks For The Read!


PASTFUTURE


لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ
Twenty something. Servant of Allah. Striving to be a better muslimah.
Once a Muslim, always a Muslim

BEST VIEW USING GOOGLE



Put your trace here



S T A T U S

>>how can i live without you...
date :30/04/17
at:9 am


>>why is masa berlalu dengan cepat!
date :24/04/17
at:10 am


>>4 years ter-edit lagi blog nehh
date :/04/17
at:7 pm



>>Dia pergi jua
date :16/08/13
at:3 pm



>> Hasbunallah wa ni'mal wakil
date : /07/2013
at:2 pm


>> Sannah Helwah CJ7
date : 5/07/2013
at:12 am



>> Ramadhan is coming soon
date : 3/07/2013
at:6 am



>> Rindu Ibu, rindu dia, rindu semua T.T
date : 25/06/2013
at:4 pm


>> Ya Allah, terima kasih :')
date : 24/06/2013
at:7 pm


>> buat blogskin baru
date : 23/06/2013
at:3 pm


>> Alhamdulillah selesai hari terbuka Hari Guru, Jyeah! ^^
date : 22/06/13
at: 12pm


>> ikmaa cinta Allah
date: Jumaat
at: 12.30pm


B L O G A R C H I V E

  • Perubahanku.
  • Bukti seorang munafik
  • kamu cantik sekali
  • kamu tahu?
  • Cara melakukan solat sunat hajat
  • Manfaat mandi subuh.
  • Al-Quran.
  • Boo-Ty-Ful
  • Abg Usu~
  • Aku bukan sempurna