Hikmah Nurhayati
ABOUT ENTRY FACEBOOK
Bakal Pra-U
Saturday, 27 April 2013 • 6:36 am • 3 comments
Assalamu'alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
 

kembali aku ke sini. Hehehe oleh kerana den dah lama menyepi kini mula membisingkan diri di sini. hihih~! Hebatlah, den tabik spring dengan blogger blogger yang tidak pernah jemu dengan berblog-ing nhe.. Tiap hari satu demi satu post blogger blogger publish. Ana jeleous sebab ana tak ada idea mcm blogger blogger semua. Yang ini pun den TERPAKSA  mempublishkan post yang sampai sekarang den tak tahu nak taip cerita yang mana. Allah. Buntunya saya..
 
Setelah ditolak ditambah dihitung, den nak bagitahu yang den dapat tingkatan 6~! yang kicknya, den dapat course kemanusiaan. Mula-mula rasa sedih malu segala..iyalah den kan aliran sains, nhe tiba-tiba dapat kemanusiaan (sastera).. Tapi bila difikirkan balik, mungkin Allah tahu den baik dalam course itu. Memang Allah knows the best~! I love you ya Rabb~! hihihi..^^
 
Den mana minat tingkatan 6, den anti tau..! hihi disebabkan suasana dan cara berpakaian je den anti terus tingkatan 6..ish! tak baikkan. den malaslah nak seterika baju sekolah lepastu pergi sekolah.. den muak dah. hihihi tapi apa yang den benci tak semestinya buruk untuk den.. lagipun belum cuba belum tahukan..? Jadi ana dah buat keputusan sementara ana tunggu UPU dan IPG ana masuk form 6. Walaupun sejak azali den benci tingkatan 6, den redha kalau ini yang ditentukan untuk den ;) cewaahh~!
 
ya Akhi wa Ukthi, kita hanya mampu merancang tapi Allah yang menentukan. Allah dah sediakan sesuatu yang indah untuk kita semua. Trust me on this kay! ^^

3 Comment(s)


Thanks For The Read!


PASTFUTURE


لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ
Twenty something. Servant of Allah. Striving to be a better muslimah.
Once a Muslim, always a Muslim

BEST VIEW USING GOOGLE



Put your trace here



S T A T U S

>>how can i live without you...
date :30/04/17
at:9 am


>>why is masa berlalu dengan cepat!
date :24/04/17
at:10 am


>>4 years ter-edit lagi blog nehh
date :/04/17
at:7 pm



>>Dia pergi jua
date :16/08/13
at:3 pm



>> Hasbunallah wa ni'mal wakil
date : /07/2013
at:2 pm


>> Sannah Helwah CJ7
date : 5/07/2013
at:12 am



>> Ramadhan is coming soon
date : 3/07/2013
at:6 am



>> Rindu Ibu, rindu dia, rindu semua T.T
date : 25/06/2013
at:4 pm


>> Ya Allah, terima kasih :')
date : 24/06/2013
at:7 pm


>> buat blogskin baru
date : 23/06/2013
at:3 pm


>> Alhamdulillah selesai hari terbuka Hari Guru, Jyeah! ^^
date : 22/06/13
at: 12pm


>> ikmaa cinta Allah
date: Jumaat
at: 12.30pm


B L O G A R C H I V E

  • Interesting Story
  • Koleksi Hadis Nabi Tentang Solat
  • March?
  • Perubahanku.
  • Bukti seorang munafik
  • kamu cantik sekali
  • kamu tahu?
  • Cara melakukan solat sunat hajat
  • Manfaat mandi subuh.
  • Al-Quran.