Hikmah Nurhayati
ABOUT ENTRY FACEBOOK
Its been a while, yeah?
Saturday, 22 April 2017 • 8:14 pm • 0 comments
Hey peeps!

Its been awhilee tidak update dekat sini oh. Been awhile juga tidak meng-edit blog ni. Tidak sa sangka masih juga rupanya diri ni minat edit2 blog. Haihh in dilemma ni either mau guna blogskin macam dulu kah nda? sebab blogskin lagi chumilll right ? Ha, kalau tidak tahu apa tu blogskin sila tanya Encik Google kay peps?

Rasanya macam mahu hidupkan balik blog ni, mahu jadikan blog ni tempat simpan kenangan sa can ah? can saja la bah kan? Untuk tatapan diri sendiri seja ni, kalau bosan-bosan ka, or even benda tu sa sudah lupa so kadang tinguu blog ni balik terus ingat-ingat kenangan lama ni.

Okay, sekarang kan, tanpa saya sedar saya macam jadi macam bad person ni. Sa tidak tahu oh mau cakap macam mana, kadang apa yang saya buat atau cakap lain pula cara seseorang individu tu terima. Betul lah pa orang cakap penerimaan orang lain-lain. macam number 6 dan 9 kalau kita tengok dari sudut tu it can be six and dari sudut yang lagi satu it can be nine.

Haih, keciwa pun ada juga niat nak luah tapi disalah tafsir. Tu yang kadang mahu simpan, tapi simpan pun tidak kena bagi. Tapi bila luah disalah tafsir. Ya Tuhan, and lol, imma type of person memang tidak pandai kawal emosi melalui muka, if something bothering me, pop! Teserlah-lah di muka Hikmah Nurhayati. Everyone yang i know, mesti akan perasan either dia berani atau tidak seja mahu tegur am i okay or not.

And why im saying saya macam jadi bad person? Emm, biarlah rahsia sebab membuka aib sendiri itu hukumnya dosa. Baik-baik aib tu Allah tak buka, jangan pandai-pandai buka aib sendiri okay?

Cuma sini sa mahu cakap, i am sorry for everything i have done with or without my knowing ka i hurt your feeling or my attiude annoying you ka, i am sorry.

Marilah kita berkasih sayang. spread love and not hate. can ya? can you forgive meeeee?

Okay, have a nice day ahead guys 

0 Comment(s)


Thanks For The Read!


PASTFUTURE


لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ
Twenty something. Servant of Allah. Striving to be a better muslimah.
Once a Muslim, always a Muslim

BEST VIEW USING GOOGLE



Put your trace here



S T A T U S

>>how can i live without you...
date :30/04/17
at:9 am


>>why is masa berlalu dengan cepat!
date :24/04/17
at:10 am


>>4 years ter-edit lagi blog nehh
date :/04/17
at:7 pm



>>Dia pergi jua
date :16/08/13
at:3 pm



>> Hasbunallah wa ni'mal wakil
date : /07/2013
at:2 pm


>> Sannah Helwah CJ7
date : 5/07/2013
at:12 am



>> Ramadhan is coming soon
date : 3/07/2013
at:6 am



>> Rindu Ibu, rindu dia, rindu semua T.T
date : 25/06/2013
at:4 pm


>> Ya Allah, terima kasih :')
date : 24/06/2013
at:7 pm


>> buat blogskin baru
date : 23/06/2013
at:3 pm


>> Alhamdulillah selesai hari terbuka Hari Guru, Jyeah! ^^
date : 22/06/13
at: 12pm


>> ikmaa cinta Allah
date: Jumaat
at: 12.30pm


B L O G A R C H I V E

  • form 4 me
  • just at least..
  • Lost
  • Love and Loved
  • Tick Tick Boom
  • Perbezaan antara makna Pasrah dan Redha
  • Cara-cara Menutup Aurat yang Dituntut Oleh Islam V...
  • JANGAN CABUT UBAN
  • Bila dapat musibah baru ingat nak pandang atas
  • Harga Sebuah Malu